Bij het runnen van een bedrijf is het gebruik van de juiste software-oplossingen van cruciaal belang voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. AFAS biedt verschillende software-oplossingen aan die aangepast kunnen worden aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

AFAS Profit

AFAS Profit is een ERP-systeem dat alle bedrijfsprocessen van een organisatie ondersteunt en automatiseert. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en biedt modules voor onder andere HR, finance en projectmanagement. Met AFAS Profit heeft u alle bedrijfsprocessen onder controle en heeft u altijd inzicht in de actuele stand van zaken.

AFAS Connect

AFAS Connect is een oplossing voor het koppelen van verschillende systemen en het automatiseren van processen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het sollicitatieproces van uw bedrijf automatiseren of uw webshop koppelen aan uw financiële systeem. Met AFAS Connect bespaart u tijd en verkleint u de kans op fouten.

AFAS CRM

AFAS CRM is een klantrelatie beheersysteem waarmee u al uw klantgegevens centraal kunt beheren. Hiermee heeft u altijd inzicht in de actuele status van uw klanten en kunt u effectiever communiceren. Met AFAS CRM kunt u ook de verkoopprocessen van uw bedrijf automatiseren, van offerte tot facturatie.

Kies de juiste oplossing voor uw bedrijf

Met deze verschillende software-oplossingen van AFAS heeft u altijd de juiste tools in handen om uw bedrijfsvoering effectiever en efficiënter te maken. Afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften en -doelen, kunt u kiezen voor een specifieke oplossing of een combinatie van verschillende modules. Neem contact op met AFAS om te bespreken welke oplossingen het beste bij uw bedrijf passen.