Onze virtuele partners

Aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Wilt u een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Kijk op verzekering.nl voor een duidelijk overzicht van alle verschillende aanbieders.

Standbouw voor beurzen

Beurzen zijn een van de beste manieren om je relatienetwerk verder uit te breiden. Voor een goede eerste indruk koop je een mooie beurswand bij Beurswand.nl. Je kunt dan altijd nieuwe klanten imponeren met jouw pitch.

vakantiewoning
Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven vergelijken

Besparen met lean management

Besparen op je doorlooptijd, dat noem je ook wel lean management. Maar hoe pak je dit nou aan? Het Adviesbureau helpt je!

Relatiegeschenken

Wil je jouw partners bedanken voor een goede samenwerking of een succesvol behaalde doelstelling? Een relatiegeschenk van chocola is een unieke manier voor een presentje!

Je klanten ontvangn in een stijlvol kantoor

Maak van je kantoor een uithangbord van je organisatie. De projectinrichting van Desko Kantoormeubelen zorgt ervoor dat jouw kantoor een visitekaartje wordt.

AFAS systeem

Het systeem van afas insite kan erg veel tijd besparen in het relatiebeheer en andere administratieve werkzaamheden.

Met incassobureau snel je geld

Snel en voordelig een incassobureau inschakelen? Nu eindelijk het geld van die wanbetaler ontvangen? Don’t worry: Yurdis regelt het voor je.

Goede boekhouder

Voor een optimale klantrelatie is het belangrijk dat facturen kloppen en dat de communicatie naar een klant ook altijd klopt. Laat AD Administratie je helpen om je administratie op orde te maken, zodat je optimaal kunt bouwen aan een goede klantrelatie.

Verbeter de bedrijfsprocessen

Met de lean Six Sigma green belt heb je een basis voor lean werken en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Als professional is dit certificaat van grote waarde voor je carri

Werken met een ERP systeem

De voordelen van een ERP systeem zijn duidelijk in vrijwel iedere industrie. Echter, zijn er grote verschillen tussen de diverse systemen. Kijk op erpvergelijken.be om de verschillende kenmerken van diverse systemen met elkaar te vergelijken en ontdek welke voor uw bedrijf fijn is om mee te werken.