Wil je je als bedrijf uniek presenteren met eens wat anders dan standaard tape? Kies dan voor uniek bedrukte tape van TapePrint. Jouw pakketjes zien er extra herkenbaar en professioneel uit door de uniek bedrukte tape met logo of print naar keuze.

Wie is TapePrint

TapePrint staat voor ‘Dutch Quality’. Met een maakproces wat volledig lokaal is geproduceerd, houdt TapePrint goede controle over het leveren van een hoog kwaliteit eindproduct. Je kan bij TapePrint altijd terecht voor hoge kwaliteit tape voor jouw pakketten. De deur zal altijd open staan om de oplossing te vinden voor jouw vragen en wensen binnen Plakband.

Wees herkenbaar door de bedrukte tape met jouw bedrijfslogo

Bij TapePrint heb je de optie om jouw eigen logo te laten bedrukken op verpakkingstape. Met persoonlijk bedrukte tape zien je pakketjes er niet alleen professioneel uit, maar zijn ze nog ook erg herkenbaar voor de klanten. Bij TapePrint is dit betaalbaar en gemakkelijk om te bestellen. Tijdens het bestelproces upload je jouw logo. Dit kan via de volgende bestanden: eps, PDF, ai en cda v.13. Daarnaast kan je het personaliseren door middel van een gewenste tape kleur te kiezen. Voor als je graag van afwisseling houdt, heb je bij TapePrint zelfs de mogelijkheid om meerdere verschillende ontwerpen te bestellen in een zelfde bestelling. Mocht je nog geen logo hebben of graag een update geven aan jouw bestaande logo, dan biedt TapePrint de mogelijkheid aan om je eigen ontwerp te laten maken door gespecialiseerde ontwerpers.

Kies ecologisch met de bedrukte papiertape

Het kan zijn dat je op zoek bent naar iets anders dan bedrukte tape op het klassieke materiaal van PVC en PP. Ook dan ben je bij TapePrint aan het juiste adres. Hier bieden ze namelijk ook de mogelijkheid voor bedrukte papiertape aan. Met deze tape geef je je verpakking een ecologische en minimalistische uitstraling. De tape blijft door middel van de kleeflaag van natuur rubber sterk zitten en is daarnaast ook gemakkelijk met de hand af te scheuren. Bij TapePrint heb je verschillende opties voor jou customized tape. Het is mogelijk om het te bedrukken met jouw logo, bedrijfsgegevens of een ander design naar keuze. Past deze natuurlijke uitstraling bij jouw bedrijf? Dan is de bedrukte papiertape het ideale reclame- en beschermingsmiddel voor jou.