Sommige tradities houden op een bepaald moment gewoon op met bestaan, terwijl anderen niet weg te denken zijn. Het graveren van een Parker pen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, is een van die tradities die simpelweg niet verdwijnt. Het is een elegante manier om bijvoorbeeld iemand te bedanken of om een blijvende herinnering mee te geven aan een belangrijk moment in iemands leven, bijvoorbeeld wanneer iemand met pensioen gaat of na jarenlange dient kiest voor een nieuwe carrière.

Een gegraveerde Parker pen heeft net dat beetje extra

Natuurlijk kun je vrijwel elk merk pen uitkiezen om te laten graveren, maar sommige merken spreken net wat meer tot de verbeelding dan anderen. Het merk Parker is een mooi voorbeeld van een bekend en gerenommeerd merk, dat de voorkeur geniet om weg te geven als relatiegeschenk, al dan niet voorzien van een inscriptie of gravure. Het merk Parker bestaat al sinds 1888 en heeft een prachtige collectie van verschillende soorten pennen. Van simpele balpennen tot kostbare vulpennen. Pennen van Parker schrijven door een goed doordachte handgreep heel soepel. De luxere edities zijn ergonomisch ontwikkeld, waardoor zelfs bij langdurig schrijven, geen pijn in vingers of de hand ontstaat.

Schriftelijk, Schrijf, Vulpen, Inkt, Schriftgeleerde

Waar kan ik een Parker pen laten graveren?

Vrijwel elke goed boekenwinkel die Parker pennen verkoopt beschikt over de mogelijkheid de pen van een inscriptie of gravure te voorzien. Is er geen boekenwinkel in de buurt, dan kunt overwegen de pen online te bestellen, waarbij u direct aangeeft dat er een inscriptie of gravure op de pen moet worden aangebracht. Parker pennen online bestellen (bijvoorbeeld bij pengraveren.nl)kan soms een stuk voordeliger zijn, wanneer u de pennen in bulk aanschaft, bijvoorbeeld wanneer u meerdere mensen in een bedrijf een pen cadeau wilt doen of als relatiegeschenk.

Person Holding Fountain Pen

Bij een mooie pen hoort een degelijk etui

Parker pennen worden doorgaans niet geleverd in special etuis, behalve wanneer u een exclusieve pen aanschaft. Parker heeft echter diverse accessoires ontwikkeld die los te koop zijn en een Parker pen als geschenk weggeven maakt het een stuk completer en stijlvoller, wanneer deze verpakt is in een mooie en stevige Parker etui. Ook deze etuis, en andere accessoires zijn te koop in elke goede boekwinkel of online webwinkel.