Als bedrijf wil je je werknemers stimuleren zoveel mogelijk uit zichzelf te halen. Dit kun je doen door middel van een ‘self directed’ manier van leren. Werknemers krijgen dan zelf zeggenschap over wat ze doen met hun opleidingsbudget. Helaas brengt deze manier van leren ook een hoop geregel met zich mee. Hier kan een opleidingsintermediair bij helpen.

 

Hoe werkt het?

 

Een opleidingsintermediair als Bloomville kun je zien als tussenpersoon. Zij hebben een ‘magazijn’ gevuld met opleidingen, hieruit kunnen de werknemers of werkgevers opleidingen kiezen. Bloomville als opleidingsintermediair zorgt er, in tegenstelling tot veel andere opleidingsintermediairs, voor dat de opleidingen aangeboden worden tegen de beste voorwaarden, maar zij worden geen juridisch eigenaar van het contract. Ze fungeren dus echt als makelaar.

 

Meerwaarde van een opleidingsintermediair

 

Een opleidingsintermediair levert je als bedrijf veel op. Zonder tussenpersoon kan het zijn dat HR afdelingen hele dagen bezig zijn met het organiseren van het opleiden en leren van personeel. Dat kan niet de bedoeling zijn. Bloomville is al jarenlang de betrouwbare partner van verschillende bedrijven op het gebied van het organiseren van leren. De voordelen van Bloomville als opleidingsintermediair zijn dan ook eindeloos, maar enkele van deze voordelen zijn:

 

  • Je houdt je opleidingsbudget binnen de perken en in de hand. Je weet waar je aan toe bent, dankzij de rapportages die makkelijk uit te draaien zijn en de eenvoudige inkijk in het systeem
  • Een makkelijk te implementeren systeem
  • Uitgebreide opleidingsinformatie
  • Dankzij dit systeem kun je eenvoudig en snel inspelen op de wisselende opleidingsvraag van medewerkers

 

Ben je benieuwd wat Bloomville als opleidingsintermediair voor jouw onderneming kan betekenen? Twijfel dan niet contact met ze op te nemen.