Een beamer met bijbehorend tv-scherm lenen is handig om te gebruiken bij presentaties of workshops. U sluit een laptop aan op de beamer, verbindt het tv-scherm met de beamer en deelt op die manier de hetgeen op het scherm van de laptop te zien is met anderen. Een beamer met tv-scherm huren is een stuk voordeliger dan wanneer u voor een eenmalige presentatie de beamer met scherm nieuw moet aanschaffen.

Een complete thuisbioscoop opzetten

Wie een gezellig met vrienden, familie of collega’s een filmavond wil organiseren, of dit nu in de huiselijke omgeving is of op het werk, kan er voor kiezen om een groot breedbeeldscherm met een beamer te huren. Ook hier sluit u een laptop aan op de beamer. De film speelt u vervolgens af op uw laptop of desktop en deze wordt netjes geprojecteerd op het breedbeeldscherm dat u tijdelijk heeft geleend. Een thuisbioscoop creëren kan al vanaf een paar tientjes per dag en hierbij kunnen de beamer met bijbehorende tv-scherm zelf bij u op locatie wordt afgeleverd en opgehaald.

Beamer scherm huren

Bij het huren van een beamer, kunt u ervoor kiezen uw eigen televisietoestel te gebruiken of een tv-scherm bij de beamer te lenen. Deze schermen zijn doorgaans in vier verschillende formaten beschikbaar. Welk scherm u het beste kunt kiezen, hangt vooral af van het doel dat u met het huren van de beamer met tv-scherm voor ogen heeft. Wilt u een presentatie voor een groot publiek, dan zal een groot scherm nodig zijn. Wilt u de beamer gebruiken voor bijvoorbeeld een Powerpoint presentatie aan een select en klein gezelschap, dan volstaat een kleiner formaat beamer scherm.

Zelf ophalen of laten bezorgen?

Wie een beamer huurt, kan deze tegenwoordig niet alleen zelf ophalen bij de verhuurder, maar ook gewoon op een aangegeven adres laten bezorgen. De beamer, met toebehoren, wordt dan op een specifieke datum afgeleverd en ook op een vooraf afgesproken datum weer opgehaald. Dit is natuurlijk een stuk makkelijker dan wanneer u het ophalen en terugbrengen van de beamer met tv-scherm zelf moet regelen. Vraag bij het beamer verhuurbedrijf naar de mogelijk en natuurlijk de extra kosten die het bezorgen en ophalen van de beamer met zich meebrengt.